trends tafelaankleding bruiloften 2019

Wat zijn nu de bruiloft trends voor 2019? Als je gaat trouwen in 2019 dan ben je vast nieuwsgierig naar de allertofste en allermooiste trouwtrends op het gebied van tafelaankleding. Wij snappen maar al te goed dat jullie bruiloft helemaal perfect hoort te zijn. Kijk wat de trends zijn, en vergeet niet dat wij altijd klaar staan om samen te kijken naar de beste aankleding voor jullie dag!


Het zal je niet ontgaan zijn de royal wedding 2018, Want met de royal wedding van 2018, is ook de koninklijke blauwe kleur niet weg te denken uit bruiloften in 2019. wat gelijk een trend met zich mee brengt. Royal blue met een touch of gold! combineer bijvoorbeeld onze prachrige royal blue tafel loper met een mooie gouden airlaid servet wat zorgt voor een verbluffend chique uitstraling.

Goud is altijd goed, combineer het met zacht blauw en krijg een mooie dusty blue uitstraling. Een lieve en romantische uitstraling.

Een andere trend is Living Coral. een super mooie heldere koraaltint.Koraal geeft je de meest fantastische kleurschakeringen voor een zonnig zomerhuwelijk.

Hou juist van veel kleur? geen probleem we zien in 2019 veel kleur van felle tot pastel kleuren zoals lila en dusty blue en licht roze. geef je bruiloft kleur voor een prachtig plaatje.

Tropical is ook helmaal 2019! Perfect voor een heerlijk zomerse bruiloft! Deze trend kun je goed combineren met de kleuren pastelroze en roségoud. Natuurlijk werk je het geheel af met veel groen.

een trend is ook duurzaamheid, daar houden wij ook van. onze producten zijn duurzamer lees ook ons blog zo groen mogelijk.

Wij helpen je graag met het maken van jullie keuze, zodat jullie bruiloft tot in de puntjes is verzorgd.

This div will be opened in a lightbox