Waxinelichtjes

Waxinelichtjes: onmisbaar in ieder huis 

Theelichtjes zijn ontzettend populair als woondecoratie en zijn een betaalbaar alternatief voor grotere kaarsen. Waxinelichtjes kunnen voor verschillende doeleinden en op verschillende manieren worden gebruikt, zoals in rechauds of onder een theewarmer om maaltijden warm te houden. Je kan ze ook gebruiken wanneer de stroom uitvalt of om geurtjes in het toilet tegen te gaan. Maar theelichtjes worden bovenal gebruikt om sfeer te creëren.

Diverse soorten waxinelichtjes

Theelichtjes zijn verkrijgbaar met verschillende branduren. Je kan kiezen tussen grote theelichtjes en kleine theelichtjes, die over het algemeen het populairst zijn. Zo zijn er waxinelichtjes met 10 branduren, waxinelichtjes 8 branduren, en waxinelichtjes 6 branduren.

Refills voor de horeca

Voor de horeca raden wij onze refills aan, de 24 uur refills gaan een ruime tijd mee, dit bespaart een hoop tijd in kaarsen wisselen. met onze Qlight Glasses zet je de toon in je restaurant. (ze zijn ook zeker geschikt voor thuis) onze refill kaarsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals onder andere blauwe refills oranje refills of transparante refills

Kommentar hinterlassen

Alle Kommentare werden von einem Moderator vor der Veröffentlichung überprüft