5 tips om de beleving van uw klanten te blijven prikkelen!
Naast het uitstekende eten wat u ongetwijfeld serveert, speelt ook de beleving voor uw klant een grote rol in zijn beslissing om vaker naar uw onderneming terug te keren. Aangezien een horecaonderneming door de jaren heen qua interieur weinig zal veranderen, kunt u ervoor kiezen om uw terugkerende bezoekers te blijven prikkelen door zo nu en dan te wisselen met uw tafelaankleding. Een mooi gedekte tafel kan de uitstraling van uw onderneming bepalen, uit verschillende onderzoeken is gebleken dat klanten het waarderen als er moeite gedaan is om de tafels goed aan te kleden.

Dankzij airlaid & tissue producten kunt u eenvoudig uw uitstraling wisselen. Hieronder vindt u een aantal tips die u kunt gebruiken om uw gasten aan tafel te blijven verrassen.

Wissel de tafelaankleding voor Ontbijt / Lunch & Diner

Placemats, Pochettes & Tissue servetten
voor een ontbijt / lunch is het van belang om vlot te kunnen werken, zodat uw klanten ook weer op tijd verder kunnen.
De placemat / pochette / tissue servet ook wel papieren servetten genoemd, zijn hiervoor een goede oplossing, deze combinaties zijn voordeliger dan airlaid servetten, wat goed aansluit op de prijzen van uw lunchkaart.
goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd Ideaal voor ontbijt en lunch.


Airlaid Artikelen
Bij het diner wil je een mooi ingedekte tafel aanbieden met bijvoorbeeld Airlaid Tafellopers en een Airlaid servet, airlaid artikelen hebben de luxe uitstraling van linnen, maar de zachte en prettige kenmerken van papieren servetten.

met het bijkomende voordeel dat ze in alle kleuren en prints te krijgen zijn. Deze producten, zoals servetten, tafelkleden en tafellopers zijn ideaal voor het diner.

 

Benadruk thema’s en seizoenen
seizoens servettenseizoens servetten herfstseizoens servetten winter

Voorjaar, zomer, herfst, winter, ieder begin van een seizoen is een goed moment om deze met een bijpassende tafelaankleding in te luiden, of je nu kiest voor papieren servetten of airlaid servetten, als je met de seizoenen meegaat blijf je jouw klanten prikkelen, dit houdt de beleving fris en boeiend.

 

Brandende kaarsen nodigen uit om binnen te stappen


Kaarsen zijn onmisbaar op een eettafel, met de 24 uurs refills heeft u hier de hele avond geen omkijken naar, we raden u aan om de kaarsen op tafels altijd te laten branden op donkere dagen, kijk zelf maar eens rond als u buiten loopt hoe uitnodigend dit er uit ziet, potentiele klanten zullen eerder binnenstappen! Refills zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kunt u deze eenvoudig aan laten sluiten bij de rest van uw aankleding.

Personaliseer uw Tafelaankleding

Mini ServetDruppelvanger met eigen opdrukbestekzakjes met eigen opdruk
Presenteer je onderneming door onderzetters, servetten, placemats, of pochettes van uw eigen opdruk te voorzien. naast een logo kan het ontwerp ook geheel aangepast worden met eigen ideeën, of laat een digitaal proefopzetje maken passend binnen de huisstijl van uw onderneming. uit onderzoek blijkt dat 75 procent van de gebruikers de persoonlijke bedrukking op een servet ziet en 70 procent van hen herinnert zich die boodschap daadwerkelijk. Custom print is een bewezen, effectieve manier om een boodschap aan uw gasten over te brengen.