Onze top 3 meest verkochte kaarsen

Kaarsen bestellen gebeurd tegenwoordig veelal online, eigenlijk is kaarsen bestellen online wel het handigste, je kiest de kleur uit en het aantal, en de volgende dag heb je ze binnen!

Onze meest verkochte kaarsen op dit moment:

 


Q-lights, refills standaard clear 60 stuks per doos.
Niet meer weg te denken uit de horeca! de refills zijn eenvoudig te verwisselen & branden 24 uur waardoor je er de hele avond geen omkijken naar hebt! Met de verschillende glaasjes kan je jouw aankleding iedere keer weer een andere uitstraling geven
Verkrijgbaar vanaf €23,71 exclusief btw

GOTISCHE KAARSEN DONKERBLAUW, DOOS A 100 STUKS.
In onze collectie Stompkaarsen & overige vindt je grote kaarsen, blauwe kaarsen en ook groene kaarsen, de blauwe kaars geeft een mooie uitstraling aan een gedekte tafel, en wordt nog steeds vaak besteld.
Verkrijgbaar vanaf €27,21 exclusief btw

Q-lights, kaars refills Oranje, 60 stuks per doos.
De oranje refills zijn speels, en avontuurlijk, en uiteraard passen ze ook goed bij bepaalde thema's.
over het algemeen worden ze met doorzichte glaasjes voor kaarsen gebruikt, of semi transparant, zodat het oranje zichtbaar blijft. spelen met verschillende kleuren kaars refills houdt je interieur fris en uitdagend
Verkrijgbaar vanaf €28,19 exclusief btw
 
Welke kaars je ook gebruikt, belangrijk is te proberen om de servetten, tafellopers en kaarsen goed op elkaar aan te laten sluiten, maak van je tafelaankleding een samenhangend geheel, en laat zien dat je moeite gestopt hebt in het creëren van een fijne sfeer voor je gasten!
This div will be opened in a lightbox