Goed voorbereid de zomer in

De zomer van 2023 is weer in aantocht, dus dat betekent vernieuwing, drukte en voorbereiding! Nu het koude winterweer langzaamaan plaats maakt voor de eerste voorjaarszon en de terrasjes weer tevoorschijn komen, is het des te fijner om alle zaken op orde te hebben en alvast een beetje weg te dromen bij hoe het kan zijn. En een goede voorbereiding is het halve werk.


Zorg dat de gasten thuis kunnen komen met degelijk verpakkingsmateriaal en bescherm de inhoud, zodat het thuiskomen goed verloopt en jouw smakelijke product zijn waarde behoudt. Tegelijkertijd is het een milieubewuste stap voor alle partijen. Er zijn immers maar weinig mensen die anno 2023 bewust nog voor plastic verpakkingsmateriaal kiezen en geef ze eens ongelijk. Het is niet alleen milieu bewust materiaal, maar ziet er ook nog eens netjes uit. Zo hebben wij voor jouw bedrijf bijvoorbeeld papieren draagtassen, kartonnen saladebakken, kartonnen snackbakjes en bijpassende deksels. De bruine papieren draagtassen hebben wij in de gangbare afmetingen van 320 x 160 x 270mm.

Handzaam verpakt
De 500cc saladebakken van bruin Kraft FSC karton bijvoorbeeld, zijn aan de binnenkant voorzien van een PE coating en geschikt voor side salads voor meerdere personen of om kleinere maaltijdsalades in mee te geven bij take away of bezorging. Met deze hygiënisch verpakte bakken in handzame krimpverpakking kun je je voorraad goed aanvullen. Ze worden geleverd in dozen van 300 stuks.

Om je restaurant, hotel of ander bedrijf op te leuken en de gasten een warm welkom te heten, hebben we een zeer uitgebreide collectie tafelaankleding. Dit maakt dat er voor ieder wat wils tussen zit en dat er ook genoeg keus is om eens te kunnen veranderen van kleur, vorm of bedrukking. Zo is  op het gebied van placemats keuze tussen diverse kleuren (waaronder zelfs eentje helemaal in Zeeland-stijl) welke worden geleverd per 1000 stuks, zo kun je lekker vooruit met een kleur die past bij jouw inrichting. Niet vergeten moet worden is dat je de placemats ook kunt laten voorzien van een eigen opdruk. Zo spring je er pas echt uit!

Pochettes en servertten 
Wat ook erg leuk is om persoonlijk te laten bedrukken zijn onze pochettes of servetten. Zo zorg je ervoor dat je zelf een inbreng hebt, de aankleding een professionele uitstraling krijgt of juist een speelse twist wordt toegevoegd. Je hebt hierbij veel vrijheid, want je weet natuurlijk zelf wat het beste bij je onderneming past. En natuurlijk hebben we ook hier verschillende prikkelende en nette kleuren van, zoals bijvoorbeeld de smaakvolle Lima Turquoise pochettes.


Nog een extra leuk weetje is dat bij ons zelfs de mogelijkheid bestaat om een tafelaankledingproduct te laten bedrukken die niet in de lijst staat. We kunnen namelijk veel verschillende soorten bedrukte items leveren. Want hoe leuk is het om te zien dat er echt aandacht is besteed aan de aankleding?

Om de inrichting compleet te maken, is het zeker een gezellige toevoeging om kaarsen te hebben staan. Aangezien wij ze in alle soorten en maten verkopen, is overal wel iets passends voor te bedenken. We hebben dan ook een uitgebreide voorraad refills, in vele kleuren. Neem bijvoorbeeld eens deze sfeervolle rode of lila verlichting. Zit er iets voor je tussen?  Zorg dat je er altijd warmpjes bij zit, door altijd een goede voorraad te hebben. Dan kan een avondje uit niet meer stuk en blijven je gasten tevreden. 

Natuurlijk kunnen we de zomer nog veel gezelliger maken. Neem een kijkje op onze website voor nog meer inspiratie.