Smart Care

Als het gaat om gastvrijheid, is het belangrijk om uw gasten de optimale ervaring te bieden. Dat geldt ook voor de persoonlijke verzorgingsproducten die u aanbiedt in uw hotelbadkamers. Bij Hospitality Discounter begrijpen we dat en daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige producten aan, waaronder de Smart Care-lijn.

Smart Care is de perfecte keuze voor hotels die een duurzame en efficiënte verzorgingsproducten willen bieden aan hun gasten. Daarnaast zorgt het dispensersysteem voor een hygiënische en efficiënte dosering van de producten. Door gebruik te maken van grotere flessen in plaats van individuele kleine flesjes, wordt er 85% minder afval geproduceerd. Dit draagt bij aan een duurzame toekomst en vermindert uw kosten.


Als officiële partner van ADA Cosmetics biedt Hospitality Discounter u een breed scala aan hotel badkamer cosmetics, waaronder de Smart Care-lijn. Deze lijn bestaat onder andere uit: Pure Herbs Smart Care en Hydro Basics Smart Care. Elke collectie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, maar ze hebben allebei één ding gemeen: een slim ontwerp dat uitblinkt in hygiëne, duurzaamheid en efficiëntie.


Pure Herbs Smart Care:

De Pure Herbs Smart Care productlijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biologische extracten. Het biedt een unieke en luxueuze geurbeleving die de zintuigen prikkelt. De producten van de Pure Herbs Smart Care lijn zijn speciaal ontwikkeld om de huid te verzorgen en te hydrateren. Dit maakt Pure Herbs Smart Care geschikt voor gasten die willen ontspannen en zichzelf willen verwennen tijdens hun verblijf in het hotel. De meest verkochte producten van Pure herbs zijn de Pure Herbs Liquid Soap

Pure Herbs Smart Care

Hydro Basics Smart Care:

De Hydro Basics Smart Care productlijn is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Het bevat natuurlijke en biologische extracten die de huid verzorgen en kalmeren. De producten van de Hydro Basics Smart Care lijn zijn geschikt voor gasten die zich willen opfrissen en zich willen voorbereiden op een nieuwe dag.
Het meest verkochte Hydro Basics product is Hydro Basics Conditioner.

Hydro Basics

 

Smart Care Dispenser Systeem:

Ons Smart Care Dispenser Systeem maakt gebruik van een slimme technologie om de gasten de juiste hoeveelheid van het product te geven. Het is een hygiënische en efficiënte manier voor het gebruik en de dosering van onze hotelcosmetica. Hierdoor kunnen uw gasten genieten van een hoogwaardige productervaring die ook nog eens duurzaam is.
Bekijk ook de Fair Cosmetics Smart Care Set.

Daarnaast bieden we ook hotel zeep en hotel shampoo van hoge kwaliteit aan, om uw gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hotelsector en zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en maten.

Bij Hospitality Discounter begrijpen we de waarde van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie als het gaat om persoonlijke verzorgingsproducten in hotels. Of het nu gaat om de Pure Herbs Smart Care of de Hydro Basics Smart Care productlijn, onze hotel zeep en hotel shampoo, of ons Smart Care Dispenser Systeem, we zijn ervan overtuigd dat uw gasten zullen genieten van de hoogwaardige gebruikerservaring die wij bieden.